Uiguriska utbildningsföreningen i Sverige önskar er en glad Eid!

Uiguriska utbildningsföreningen i Sverige önskar er en glad Eid!

 

Uiguriska utbildningsföreningen i Sverige önskar er en glad Eid!

IMG_8138

 

Den välsignade högtiden Eid al-Adha infaller torsdagen den 24 september2015 och pågår tre dagar. Eid al-Adha, eller offerhögtiden som den kan översättas till, firas i samband med att flera miljoner muslimer åker på pilgrimsresa, hajj, till Mecka. Offerhögtiden och pilgrimsresan är starka minnen från profeten Abrahams historia med hans familj.

Uiguriska utbildningsföreningen i Sverige önskar till alla ett välsignat och glädjefyllt Eidfirande. Vi vill även passa på att önska alla pilgrimer en välsignad  Hajj, full av barmhärtighet och förlåtelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*